Samengesteld gezin in verbinding 

Alie Faber
Wie ben ik? 

Ik ben gericht op ontwikkeling: zowel mijn eigen ontwikkeling als die van de  cliënt. Mijn kracht is contact maken en doen wat nodig is. Daarbij probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij het individu.

Daarbij durf ik te vertrouwen op mijn ervaring, intuïtie en creativiteit.
De afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan richten op cliënten binnen zijn of haar systeem. Ik kijk naar het netwerk, de familiegeschiedenis en naar de gehele context. Rouw(verwerking) is een steeds belangrijker thema voor mij geworden.
Ik wilde mijn persoonlijke - en mijn ruime professionele ervaring als hulpverlener graag combineren. Dit inspireerde mij om zelf coach van Stiefgoed te worden. Mijn belangrijkste motivatie is de aandacht voor de positie van de kinderen.

Met bevlogenheid begeleid ik samengestelde gezinnen. Ik ben enthousiast, energiek en invoelend. Heldere communicatie, aandacht voor emoties en de juiste afstand vind ik belangrijk. Ik hou ervan om ingewikkelde zaken overzichtelijk te maken en ik werk oplossingsgericht.

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als Sociaal psychiatrisch verpleegkunde in een huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner-ggz 

www.stiefgoed.nl/stiefgoedcoach/aliefaber/